Αδελφές ψυχές – Καρμικές ψυχές – Δίδυμες φλόγες

0
710

Ας φανταστούμε τη Θεϊκή Πηγή σαν μία μεγάλη σφαίρα φωτός από την οποία ξεπηδούν πολλές φωτεινές ακτίνες. Κάθε ακτίνα είναι και μία ψυχή.

Αυτή είναι η θεϊκή μας καταγωγή. Η ψυχή που είναι ενσωματωμένη μέσα στο φυσικό μας σώμα, κατάγεται από την 8η εξωτερική Θεϊκή διάσταση Φωτός και Αγάπης.

 Την διάσταση του Άναρχου Ένα.

Ας χωρίσουμε νοητά τη σφαίρα αυτή κάθετα σε δύο μέρη. Το δεξιό και το αριστερό μέρος. Οι ακτίνες που δημιουργούνται από το αριστερό μέρος είναι μεγαλύτερου μήκους από εκείνες που δημιουργούνται από το δεξιό μέρος.

Οι ακτίνες αυτές είναι διαφορετικές μεταξύ τους αλλά δημιουργούνται από την ίδια πηγή. Η κάθε ακτίνα-ψυχή διαθέτει ένα θεϊκό dna και μία ανώτατη συνειδητότητα, που όμως δεν έχει καμία σχέση με τη γνωστή σε εμάς συνείδηση.

Ο πυρήνας του dna της, την οδηγεί να εξερευνήσει το κοσμικό σύμπαν και ότι υπάρχει μέσα σε αυτό. Η ακτίνα-ψυχή όντας δημιουργημένη από την αριστερή πλευρά της Θεϊκής Πηγής, έχει επιλέξει την εξερεύνηση και την «περιπέτεια».

Έτσι λοιπόν ξεκινά το αέναο ταξίδι της στο κοσμικό σύμπαν, διαθέτοντας μία ελεύθερη βούληση που της επιτρέπει να κινείται ανάμεσα στις διαστάσεις χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι αυτό σημαίνει και την κάθοδό της.

Το ταξίδι αυτό όμως δεν το κάνει μόνη της. Την στιγμή που «γεννήθηκε» μαζί της συν-δημιουργήθηκαν και άλλες ακτίνες-ψυχές από διαφορετικά σημεία της αριστερής πλευράς της σφαίρας.

Όλες αυτές οι ακτίνες δημιούργησαν ένα γκρουπ. Και μαζί ξεκίνησαν το ταξίδι της εξερεύνησης. Άλλες θα προχωρήσουν πιο γρήγορα, άλλες αργότερα. Εξαρτάται από το που θα σταματήσει η κάθε μία ακτίνα-ψυχή για να αποκομίσει την εμπειρία της.

Όλες τους όμως πραγματοποιούν την κάθοδο. Όλες αυτές λοιπόν οι ακτίνες-ψυχές που βρίσκονται σε ένα γκρουπ, που δημιουργήθηκαν από την ίδια πηγή, αλλά είναι διαφορετικές μεταξύ τους, ονομάζονται ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ.

Η κάθε ακτίνα περιλαμβάνει μόνο έναν ψυχικό πυρήνα…περιλαμβάνει μόνο μία ψυχή…μόνο μία φλόγα…

Οι ακτίνες λοιπόν αυτές προσπερνούν την 7η και την 6η διάσταση, διότι εκεί αναγνωρίζουν μία δόνηση σχεδόν ίδια με τη δική τους…Έτσι φτάνουν στη 5η εξωτερική κρυσταλλική διάσταση του Φωτός και της Αγάπης. Εκεί σταματούν.

Εδώ γίνεται η οριοθέτησή τους. Εκεί αναγνωρίζουν τα όρια της ουράνιας πατρίδας τους. Κάποιες επιλέγουν να σταματήσουν μέχρι εκεί. Οι περισσότερες όμως συνεχίζουν την κάθοδο.

Εκείνες που επιλέγουν την περαιτέρω κάθοδο παρουσιάζονται στο συμβούλιο του κάρμα θεσμοθετώντας έτσι το προσωπικό φωτεινό βιβλίο – συμβόλαιο της ψυχής.

Αυτό συμβαίνει μόνο την πρώτη φορά (για πλανήτες της 4ης διάστασης χρησιμοποιείται η λέξη «υλοποίηση» και για πλανήτες της 3ης διάσταση η λέξη «ενσάρκωση»).

Στις υπόλοιπες ενσαρκώσεις ή υλοποιήσεις, η ψυχή επιλέγει μόνη της την επόμενη «ζωή» της ανάλογα με την εξέλιξή της αλλά συγχρόνως επιλέγει το ποια «κεφάλαια» από το προσωπικό της συμβόλαιο του φωτός θα πάρει μαζί της σε κάθε ενσάρκωσή της.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι αυτές οι επιλογές γίνονται μόνο στις ψυχές που έχουν επιλέξει να υλοποιηθούν ή να ενσαρκωθούν σε κατώτερες διαστάσεις από την 5η, δηλαδή εκείνες που «εμφανίζονται» στην 4η και 3η διάσταση.

Ας επικεντρωθούμε όμως στο δικό μας πλανήτη Γη και στη λέξη ενσάρκωση. Ας θεωρήσουμε ότι η ακτίνα-ψυχή επιλέγει το πλανήτη Γη για την πρώτη της ενσάρκωση.

Φτάνει στο αιθερικό πεδίο του πλανήτη και απ’ εκεί επιτυγχάνει την πρώτη της ενσάρκωση. Αυτό συμβαίνει με όλες τις ακτίνες του γκρουπ που επιλέγουν να ενσαρκωθούν στο πλανήτη Γη, αλλά σε διαφορετικές χρονικές στιγμές οι περισσότερες.

Δεν έχει σημασία σε ποιο μέρος του πλανήτη θα ενσαρκωθούν. Ο ενεργειακός λώρος μεταξύ των αδελφών ψυχών του γκρουπ υφίσταται. Έχουν «κανονίσει» από πριν το πότε και που θα συναντηθούν, ανεξαρτήτως χώρου και χρόνου.

Το γκρουπ, όπως προανέφερα, δεν ενσαρκώνεται όλο μαζί αλλά σταδιακά. Στατιστικές δίνουν μία απόκλιση χρονικής ανθρώπινης μέτρησης, δέκα ετών. Αλλά προσωπικά πιστεύω ότι μπορεί να είναι μεγαλύτερη.

Μία αδελφή ψυχή μπορεί να είναι ένας γονιός ή μία φίλη ή φίλος ή κάποια προσωπική μας σχέση. Δεν είναι απαραίτητο μία αδελφή ψυχή να είναι διαφορετικού φύλου από εμάς. Πολλές φορές είναι το ίδιο φύλο.

Όλοι έχουμε πολλές αδελφές ψυχές !

Οι συναντήσεις με τις αδελφές ψυχές είναι συχνές και επαναλαμβανόμενες μέσα στα ταξίδια των πολλαπλών ενσαρκώσεων.

Όταν η ψυχή ενσαρκωθεί μέχρι τα οκτώ χρόνια έχει επικοινωνία με τις οντότητες της 5ης διάστασης, την οποία και έχει οριοθετήσει ως ουράνια πατρίδα της. Έχει επαφή ακόμα και με αγγελικές οντότητες.

Ένα παιδί θα κοιτάξει το ταβάνι και θα πιάσει την «κουβεντούλα» ή θα έχει έναν φανταστικό φίλο ή φίλη που θα το συντροφεύει στα παιχνίδια του και θα μιλάει μαζί του.

Η δόνηση ενός παιδιού είναι αγνή και καθαρή και έτσι είναι πιο εύκολο για μία οντότητα φωτός να πλησιάσει.

Όταν η δόνηση του παιδιού αρχίζει να αναμιγνύεται με τη δόνηση της 3ης διάστασης και να επηρεάζεται, τότε η φωτεινή οντότητα αρχίζει να απομακρύνεται διότι πλέον οι δονήσεις δεν συγχρονίζονται.

Ο φύλακας άγγελος παραμένει στο πλευρό της ψυχής, σαν αόρατος επισκέπτης μιας άλλης διάστασης περιμένοντας την αρχή της αφύπνισης.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν της ενσάρκωσης η ψυχή θα συναντήσει αρκετές ψυχές από το ίδιο γκρουπ. Η σύνδεση μεταξύ τους είναι άμεση και οι δονήσεις συμβατές.

Πολλές φορές μάλιστα χωρίς να μπορεί να εξηγηθεί το φαινόμενο αυτό από την ανθρώπινη συνείδηση. Απλά συμβαίνει !

Μετά από αρκετές ενσαρκώσεις η ψυχή μπορεί να συναντήσει μία άλλη ψυχή που «αδιόρατα κάτι της θυμίζει».

Ίσως να μην ανήκουν στο ίδιο γκρουπ αλλά να έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους ένας καρμικός δεσμός από κάποια προηγούμενη ζωή.

Υπάρχει μία διαφορά μεταξύ των αδελφών ψυχών και των καρμικών ψυχών. Μία αδελφή ψυχή δεν χρειάζεται να εκπληρώσει κάποιο καρμικό κατάλοιπο. Ο δεσμός μεταξύ των δύο αδελφών ψυχών είναι αγνός και καθαρός.

Δεν χρειάζεται να δίνονται εξηγήσεις και η σχέση μεταξύ των δύο αδελφών ψυχών εξελίσσεται από μόνη της. Όταν όμως στη σχέση υπάρχουν συγκρούσεις ή εντάσεις, τότε εδώ έχουμε καρμικό δεσμό με την άλλη ψυχή.

Ένας δεσμός που προφανώς δημιουργήθηκε από προηγούμενη ενσάρκωση. Τότε οι ψυχές αναλαμβάνουν να κλείσουν αυτόν τον κύκλο για να προχωρήσουν στην εξέλιξή τους, όσο και αν η ανθρώπινη συνείδηση πολλές φορές αντιμάχεται με «τριτο-διαστατικούς τρόπους».

Όλοι έχουμε πολλαπλές καρμικές σχέσεις με άλλες ψυχές που συναντήσαμε σε ενσαρκώσεις μας έστω και αν δεν ανήκουν στο δικό μας γκρουπ των αδελφών ψυχών.

Οι ψυχές πάντα κάνουν «συμφωνίες» μεταξύ τους στο αόρατο επίπεδο της άλλης πλευράς του πέπλου.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι μία ψυχή που υλοποιήθηκε στη 4η διάσταση δύναται να «κατέβει» στη 3η εάν η εξέλιξή της για κάποιο λόγο δεν ακολουθεί ανοδική πορεία.

Αυτό δεν πρέπει να θεωρείται ως «τιμωρία» όπως υπαγορεύουν μερικές τριτο-διαστατικές καταγραφές. Θεωρείται ως ένας κρίκος της αλυσίδας του κάρμα που λείπει και πρέπει να αναζητηθεί σε μία χαμηλότερη διάσταση. Η ψυχή «κατεβαίνει» για να «βιώσει» την ανάλογη εμπειρία που θα τη βοηθήσει να συμπληρώσει τον κρίκο που λείπει στο βιβλίο του κάρμα της.

Η ψυχή είναι αγάπη και Φως.

Αδελφές ψυχές λοιπόν είναι ακτίνες φωτός που διαθέτουν έναν ψυχικό πυρήνα, μία φλόγα, που δημιουργήθηκαν από την ίδια θεϊκή πηγή, ανήκουν στο ίσιο γκρουπ, αλλά είναι διαφορετικές μεταξύ τους και που έχουν αυτόνομη εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΕΣ ΦΛΟΓΕΣ

Σήμερα συνηθίζουμε να δίνουμε έναν γήινο χαρακτηρισμό όσο αφορά τις δίδυμες φλόγες. Με αυτή μου την ανάρτηση θα ήθελα, κατά την δική μου άποψη και εμπειρία, να δώσω έναν ορισμό, εάν θέλετε, για το πως έχω συλλάβει το νόημα των δίδυμων φλογών.

Το φαινόμενο των δίδυμων φλογών είναι πολύ σπάνιο, δεν έχουμε όλοι δίδυμες φλόγες και αυτοί που έχουν τις περισσότερες φορές βρίσκονται σε διαφορετική διάσταση. Το «παιχνίδι» των δίδυμων φλογών είναι η επανένωσή τους.

Οι δίδυμες φλόγες είναι προορισμένες όχι μόνο για μία απλή εξέλιξη ψυχής , αλλά για να υπηρετήσουν το Θεϊκό Σχέδιο.

Οι δίδυμες φλόγες είναι προορισμένες για έναν διαφορετικό δια-στατικό τρόπο εξέλιξης.

Η θεϊκή ένωση των δίδυμων φλογών

Αναζητούν πάντα το άλλο μισό για να ολοκληρωθούν…’Ένας μοναχικός μονόδρομος» (Πλάτωνας, Συμπόσιο)

Αυτό το άλλο μισό πολλές φορές δεν βρίσκεται στην ίδια διάσταση.

Δίδυμες φλόγες…η θεϊκή αυτή ουσία δεν μπορεί να αντικατασταθεί από κάποιον άλλο σύντροφο..

Η θεϊκή ένωση της δίδυμης φλόγας είναι τόσο ισχυρή που μπορεί να φέρει αλλαγές ακόμα και σε ολόκληρο πλανήτη.

Μακάριες οι δίδυμες φλόγες που βρίσκουν η μία την άλλη και ενώνονται…τότε μπορούν να συμβούν οι μεγαλύτερες αλλαγές ακόμα και στο κοσμικό σύμπαν…

Η ένωση της δίδυμης φλόγας παράγει πνευματικό έργο υπηρετώντας το Θεϊκό Σχέδιο.

Μερικές φορές από την Θεϊκή Πηγή δημιουργείται μία ακτίνα, η οποία εμπεριέχει δύο ψυχικούς πυρήνες, δύο φλόγες, που λειτουργούν σαν μία δόνηση στην ίδια ακτίνα. Δύο ψυχές στην ίδια ακτίνα φωτός.

Αυτές είναι οι ΔΙΔΥΜΕΣ ΦΛΟΓΕΣ.

Όσοι διαθέτουν δίδυμη φλόγα, έχουν μόνο μία !

Οι δίδυμες φλόγες έχουν σταθερά χαρακτηριστικά.

Κατά τη διάρκεια της δημιουργίας τους δεν υπάρχει διαφορετικότητα. Αρχίζοντας την κάθοδό τους στις διαστάσεις και ειδικά φθάνοντας στη 5η, αρχίζουν να διαφοροποιούνται. Η κάθε φλόγα αποκτά τη δική της υπόσταση.

Μετά τη διαφοροποίηση οι δίδυμες φλόγες οριοθετούν την ουράνια πατρίδα τους στη 5η διάσταση που είναι συχνά η ίδια. Στο κοσμικό σύμπαν οι δίδυμες φλόγες είναι Ένα.

Ενωμένες στο αιώνιο φως, σαν δύο λαμπερά αστέρια ενισχύουν τον θεϊκό ενεργειακό λώρο που τις ενώνει, λες και διαισθάνονται ότι λίγο παρακάτω θα αποχωριστούν.. Αρχίζουν να εξερευνούν τη 5η διάσταση για αρκετό χρονικό διάστημα (σύμφωνα με τη δική μας μέτρηση).

Κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης η πιο αδύναμη σε συχνότητα φλόγα, αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να υπάρξει για πολύ ακόμα στη 5η διάσταση και αρχίζει να έλκεται προς τα κάτω. Σε αυτή τη φάση δύναται να συμβούν δύο πράγματα.

Η πιο ισχυρή φλόγα αρνείται να εγκαταλείψει την 5η διάσταση, σταθεροποιώντας τη θέση της, ενώ η πιο αδύναμη φλόγα, μη μπορώντας να παραμείνει σε αυτό το επίπεδο, ξεκινά τη κάθοδο….μόνη.

Το δεύτερο που μπορεί να συμβεί είναι η πιο ισχυρή φλόγα να μην ανταπεξέλθει στη δύσκολη διαδικασία του αποχωρισμού και της διάσπασης και να ακολουθήσει την αδύναμη φλόγα σε κατώτερες διαστάσεις.

Ενσαρκώνονται στη 3η διάσταση σε διαφορετικό χώρο και χρόνο πολλές φορές (με μικρή απόκλιση, το οποίο και πάλι δεν αποτελεί κανόνα διότι ο χώρος και ο χρόνος είναι σχετικές μονάδες μέτρησης και οριοθέτησης στη 3η διάσταση).

Ο αποχωρισμός και στις δύο περιπτώσεις σηματοδοτεί μία νέα εξέλιξη στη σχέση τους.

Στη πρώτη περίπτωση η φλόγα που μένει στην ανώτερη διάσταση αρχίζει να εξελίσσεται αλλά παράλληλα ξεκινά αμέσως τη διαδικασία της επανασύνδεσης, διότι γνωρίζει ότι δεν μπορεί να εξελιχθεί πλήρως από μόνη της χωρίς το άλλο μισό. Μπορεί να φθάσει μέχρι ένα επίπεδο αλλά για να συνεχίσει πρέπει να επιτευχθεί η επανένωση. Το ίδιο ισχύει και για την άλλη φλόγα.

Αφού ξεπεράσει το επίπεδο της δόνησης του αποχωρισμού, πολλές φορές εγκαταλείπει την 5η διάσταση και «μετακομίζει» στη 4η για να μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με το άλλο της μισό που «κατέβηκε» στη 3η διάσταση.

Αρχίζει να παρακολουθεί τότε το άλλο μισό, διότι η διαφορετική δόνηση των διαστάσεων εμποδίζει αρχικά την επικοινωνία, αλλά η εξελιγμένη φλόγα φροντίζει και γι’ αυτό.

Η φλόγα που ενσαρκώθηκε στη 3η διάσταση στην αρχή δεν αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί ή που βρίσκεται. Νιώθει κάτι που το λένε «φόβο» κατά τη στιγμή της ενσάρκωσης και αρνείται πεισματικά να γεννηθεί. Αλλά αυτό είναι αναπόφευκτο.

Αρχίζει να ταξιδεύει ανάμεσα στις ενσαρκώσεις αναζητώντας κάτι που δεν γνωρίζει τι είναι. Νιώθει μόνη και εγκαταλελειμμένη ή ότι «την πέταξαν από τον ουρανό», το οποίο πεισματικά αρνείται να γυρίσει τα μάτια να τον δει, διότι νιώθει κάτι που στη 3η διάσταση το ονομάζουν «θυμό».

Όλα αυτά τα κατώτερης δόνησης συναισθήματα την εμποδίζουν να στρέψει τη προσοχή της προς το ανοικτό κανάλι της επικοινωνίας στην αρχή της κάθε ενσάρκωσης, ενώ ταυτόχρονα διαγράφει την οποιαδήποτε καταγραφή επικοινωνίας μέχρι τα οκτώ χρόνια.

Αυτό διαρκεί έως ότου αντιληφθεί ότι μία «περίεργη δόνηση επιμένει να την παρακολουθεί» τραβώντας της έτσι την προσοχή.

Αν και αδιόρατα αναγνωρίζει τη δόνηση αυτή, αρχικά εκδηλώνει κάτι που στη 3η διάσταση το ονομάζουν «δυσπιστία». Της διαφεύγει ένα χαμόγελο από την εξελιγμένη φλόγα, η οποία αμέσως ξεκινά να φροντίσει αυτά τα τριτο-διαστατικά συναισθήματα.

Η φλόγα που βρίσκεται στη 3η διάσταση αρχίζει τότε να συνειδητοποιεί ότι αυτό που μάταια ψάχνει ανάμεσα στις ενσαρκώσεις, ίσως και να μην βρίσκεται στο χωροχρόνο που υπάρχει τώρα.

Με αυτό τον τρόπο ενεργοποιείται η πρώτη επαφή των δίδυμων φλογών. Η εξελιγμένη φλόγα αναλαμβάνει και πάλι δράση. Ξεκινά την καθοδήγηση του άλλους της μισού, ανοίγοντας σιγά-σιγά το κανάλι της επικοινωνίας.

Ο «μαγικός» δεσμός που ενώνει τις δύο φλόγες ενεργοποιείται και η λιγότερο εξελιγμένη φλόγα ακολουθεί χωρίς πλέον δισταγμό, την επιθυμία του ψυχικού της πυρήνα που αναγνωρίζει το εξελιγμένο άλλο μισό. Έτσι ξεκινά και η δική της εξέλιξη.

Σε περίπτωση που η πιο αδύναμη φλόγα παρασύρει την πιο δυνατή προς τη κάθοδο, οι δύο φλόγες ενσαρκώνονται στη 3η διάσταση και ξεκινούν τα ταξίδια των ενσαρκώσεων. Αναπόφευκτα θα συναντηθούν.

Εάν σε κάποια ενσάρκωση δεν συναντηθούν, οι ζωές τους θα παρουσιάσουν τα ίδια χαρακτηριστικά και πολλές φορές αδυνατούν να εξηγήσουν το γιατί δεν μπορούν να υλοποιήσουν ορισμένα πράγματα ή να λειτουργήσουν σε ορισμένες καταστάσεις.

Στη 3η διάσταση αυτά τα φαινόμενα συγκαταλέγονται στον όρο «μοίρα». Πίσω από τον όρο αυτό υπάρχει πάντα και μία εξήγηση.

Ο κοσμικός νόμος που διέπει τις δίδυμες φλόγες είναι αρκετά συγκεκριμένος. Οι δίδυμες φλόγες δεν είναι στην ουσία αυτόνομες. Έχει ανάγκη η μία την άλλη όσο αφορά την εξέλιξή τους και κάποια πράγματα μπορούν να δημιουργήσουν ή να τα εκδηλώσουν μόνο μαζί.

Στο τριτο-διαστατικό επίπεδο δεν εκδηλώνονται πράγματα ή καταστάσεις που είναι προγραμματισμένα να υπάρχουν μόνο σε επίπεδο μίας ανώτερης διάστασης και τα οποία εκδηλώνονται με την τελική επανένωση.

Όμως και σε αυτή τη δεύτερη περίπτωση, η πιο δυνατή φλόγα θα αναχωρήσει σύντομα για μία ανώτερη διάσταση εγκαταλείποντας και πάλι την πιο αδύνατη στη 3η.

Αφού περάσει τη διαδικασία της εξέλιξης των ψυχών στη 4η διάσταση , καθαρίζοντας τον καρμικό κύκλο που δημιούργησε στις λιγοστές ενσαρκώσεις, αναχωρεί για την 5η όπου ξεκινά αμέσως το πρόγραμμα της επανένωσης με το άλλο της μισό που παρέμεινε πίσω.

Και στις δύο περιπτώσεις η φλόγα που βρίσκεται στην ανώτερη διάσταση αναλαμβάνει το έργο της επαναφοράς του άλλου της μισού από την χαμηλότερη διάσταση μετά από ειδική άδεια του καρμικού συμβουλίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέλος του καρμικού συμβουλίου είναι και η θεά Αθηνά.

Καθώς το πέπλο αρχίζει να λεπταίνει, μικραίνει και το διάστημα που χωρίζει τις δίδυμες φλόγες. Όταν το πέπλο καταρρεύσει, οι δίδυμες φλόγες είναι και πάλι μαζί. Δεν έχει σημασία σε ποια διάσταση βρίσκονται.

Η ψυχική τους ενέργεια δημιουργεί το κατάλληλο δονητικό πεδίο που τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν τα οχήματα φωτός του ψυχικού τους πυρήνα ώστε να ξεκινήσουν μαζί μία παράλληλη ζωή σε ένα παράλληλο σύμπαν της ανώτερης διάστασης, της ουράνιας πατρίδας τους.

Αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό για το Κοσμικό Σύμπαν και τους νόμους που το διέπουν. Έτσι λοιπόν οι δίδυμες φλόγες παρουσιάζονται στο συμβούλιο του κάρμα.

Η πιο εξελιγμένη φλόγα που είχε αναλάβει την αποστολή της επανένωσης παρουσιάζει το τέλος της αποστολής και την εξέλιξη του άλλου μισού της στο συμβούλιο του κάρμα. Το συμβούλιο του Κάρμα, εφόσον θεωρήσει ότι το ποσοστό εξέλιξης είναι επαρκές δίδει την άδεια για την θεϊκή ένωση.

Σε περίπτωση που το ποσοστό εξέλιξης δεν είναι επαρκές οι δίδυμες φλόγες συνεχίζουν την εξέλιξή τους στην 5η διάσταση.

Η θεϊκή αυτή επανένωση θεωρείται ο «Κοσμικός Γάμος των Διδύμων Φλογών». Οι δίδυμες φλόγες «υπογράφουν» σύμφωνα με το «Αλφάβητο του Φωτός» το νέο τους Λευκό Βιβλίο, στο οποίο θα καταγράψουν τις δημιουργίες τους από εδώ και πέρα.

Οι δίδυμες φλόγες είναι πλέον ενωμένες. Τους δίδεται η άδεια να δημιουργήσουν τη δική τους κοσμική οικογένεια σύμφωνα με τους νόμους του Φωτός και τίθεται σε ισχύ η προσφορά τους στην υπηρεσία του Θεϊκού Σχεδίου.

Ο Κοσμικός Γάμος των Διδύμων Φλογών αποτελεί εξαιρετικό γεγονός στα Ουράνια Βασίλεια του Φωτός.

Η επανένωση των διδύμων φλογών και η δραστηριότητά τους από εδώ και πέρα σηματοδοτεί υπέρτατες δονητικές αλλαγές στο τμήμα του Θεϊκού Σχεδίου που αναλαμβάνουν να υπηρετήσουν.

Οι δίδυμες φλόγες από την στιγμή της δημιουργίας τους λαμβάνουν τη Θεϊκή Εντολή να υπηρετήσουν το Θεϊκό Σχέδιο, συμβάλλοντας ενεργά στην αύξηση φωτός του τμήματος του Σχεδίου που τους έχει δοθεί και το οποίο ενεργοποιείται μόνο μετά την επανένωσή τους.

Δίδυμες Φλόγες λοιπόν είναι δύο ψυχικοί πυρήνες μέσα στην ίδια θεϊκή ακτίνα φωτός, που η εξέλιξή τους είναι αυτόνομη μέχρι ενός ορισμένου σημείου.

Για την περαιτέρω εξέλιξή τους και για την προσφορά τους στην Υπηρεσία του Θεϊκού Σχεδίου, χρειάζεται η επανένωσή τους για να πυροδοτηθεί το δυναμικό τους το οποίο είναι πανίσχυρο, όπως ακριβώς και η δυναμική της δόνησης του δεσμού τους.

Άρρηκτα συνδεδεμένες οι δίδυμες φλόγες, συνεχίζουν το Θεϊκό Σχέδιο της εξέλιξής τους, ταξιδεύοντας ενωμένες στον αέναο κύκλο του κοσμικού σύμπαντος.

Η αγνή αγάπη είναι εκείνη που διέπει όλα τα συστήματα, σε οποιαδήποτε διάσταση, σε οποιοδήποτε παράλληλο σύμπαν.

Είναι η κινητήριος δύναμη της ψυχής που ενεργοποιεί τα πεδία των θαυμάτων και των αλλαγών.

Η Θεϊκή Αγάπη – Αποδοχή στέκει αγέρωχη εκεί ψηλά στον Θεϊκό Θρόνο της  έτοιμη να δοθεί απλόχερα σε οποιαδήποτε οντότητα, οποιουδήποτε πλανήτη, οποιασδήποτε διάστασης, οποιουδήποτε παράλληλου σύμπαντος, την προσελκύσει με ανοικτή καρδιά και καθαρή πρόθεση.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Έρως ήταν η κινητήριος δύναμη του Κοσμικού Αυγού που δημιούργησε την Ψυχή !

Πηγή: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/