ΜΕΡΚΑΜΠΑ: ΤΟ ΦΩΤΟΣΩΜΑ ΣΟΥ … ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ!

0
603

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MERKABA; 

Το Merkaba είναι η δομή του θείου φωτός και της ενέργειας στο ανθρώπινο σώμα αλλά και σε όλες τις άλλες μορφές ζωής  σε αυτό το σύμπαν. Γυρίζοντας και επεκτείνοντας προς όλες τις κατευθύνσεις ταυτόχρονα, ισορροπεί και αποκαθιστά τέλεια ενώ μας καθοδηγεί στη ζωή των ονείρων μας. Μια διαδικασία που επηρεάζει τόσο τη σωματική όσο και την πνευματική διάσταση, καθώς και την αντίληψή μας για την πραγματικότητα του χρόνου / χώρου.  Το Merkaba μπορεί να ενεργοποιηθεί για να ευθυγραμμιστεί με την αλήθεια της ψυχής σου, ώστε να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Περιλαμβάνει την αιώνια ροή της θείας τριάδας και τα τέσσερα στοιχεία: γη, αέρα, νερό, φωτιά. Το Merkaba είναι ένα γεωμετρικό σώμα σε μορφή τετράεδρου. Πρόκειται για ένα τρισδιάστατο αστέρι 8 σημείων φτιαγμένο από δύο τριγωνικές πυραμίδες που γυρίζουν αντίθετα, η μία πάνω και η άλλη κάτω. Ισορροπεί την ανδρική και γυναικεία ενέργεια και μεταδίδει αυτή την πηγή ενέργειας στο φυσικό βασίλειο. Αντιπροσωπεύει το μάντρα ” όπως είναι πάνω, έτσι και κάτω “. 

Η ΙΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΡ ΚΑ ΒΑ

 Η πυραμίδα που δείχνει προς τα πάνω μας επανασυνδέει με την καθολική ουράνια ενέργεια και αντιπροσωπεύει το yang, θετική ενέργεια. Η πυραμίδα που δείχνει προς τα κάτω συνδέεται με τη γη και αντηχεί με το γιν, αρνητικές ροές ενέργειας. Το Merkaba είναι παρόμοιο με τα τσάκρα αλλά πολύ μεγαλύτερο καθώς καλύπτει όλο το σώμα.
Για να κατανοήσουμε πραγματικά τη σημασία της μορφής Merkaba, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε την πραγματική έννοια της γεωμετρίας που περιέχει.

ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ 

To Merkaba είναι απλά ένας τρόπος που βλέπεις στην ιερή γεωμετρία. Η πηγή αυτής της μορφής μπορεί να συνδεθεί με το λουλούδι της ζωής, το μοτίβο περιέχει τη δομή όλων των ενεργειακών συστημάτων του σώματος,συμπεριλαμβανομένου του Mer-ka-ba.  Αυτή η μορφή αποτελείται από αλληλεπικαλυπτόμενους κύκλους και στεγάζει όλες τις πιθανές πραγματικότητες του σύμπαντος, (γι ‘ αυτό και είναι τόσο ισχυρό) και συνδέεται βαθιά με τον καθένα μας σε ένα θεμελιώδες επίπεδο. Είναι κάτι περισσότερο από την ανθρώπινη μορφή, αυτή η μορφή περιέχει τις θεμελιώδεις μορφές του χώρου και του χρόνου. Αυτό το σχέδιο περιέχει τον σχεδιασμό όλου του κόσμου. Μάλιστα πιστεύεται ότι όλα τα άλλα μοτίβα μπορούν να δημιουργηθούν από αυτό. Είναι το θεμέλιο του Fibonacci Spiral. Έχει τεράστια πνευματική αξία και φαίνεται να χρησιμοποιείται στους αρχαίους πολιτισμούς, συμπεριλαμβανομένης της αρχαίας Αιγύπτου. Κοιτάζοντας τις ψυχές μας, το μοτίβο μπορεί επίσης να περιέχει το ίδιο είδος πληροφοριών με τα ακασικά αρχεία. 

ΦΡΟΥΤΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Είναι σχήμα της ιερής γεωμετρίας και περιέχει όλα τα πλατωνικά στερεά δύο φορές. Τα 5 πλατωνικά στερεά και το αστεροειδές τετράεδρο έχουν τις κορυφές τους στο κύβο του Μέτατρον ή σε κάθε μία από τις 5 σφαίρες του.  Ο κύβος του Μέτατρον προκύπτει από το Φρούτο της ζωής,  το οποίο με την σειρά του προκύπτει από το Λουλούδι της ζωής και αποτελείται από 13 κύκλους που αντιπροσωπεύουν την θηλυκή μορφή ενώ ο κύβος του Μέτατρον αντιπροσωπεύει την αρσενική μορφή και σχηματίζεται εάν ενώσουμε με ευθείες γραμμές το κάθε κέντρο του κάθε κύκλου στο Φρούτο της ζωής.  Πιστεύεται ότι είναι το θεμέλιο της μοριακής δομής όλων των μορφών ζωής. Ο αριθμός 13 είναι επίσης το σύμβολο της ενότητας και της μετάβασης μεταξύ πραγματικότητας και διαστάσεων. 

ΚΥΒΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ

 Επιτέλους φτάνουμε στον Κύβο του Μέτατρον που δημιουργείται συνδέοντας τα κέντρα των κύκλων του καρπού της ζωής με ευθείες γραμμές. Αυτή η μορφή φέρνει μια ισορροπία θηλυκών (κύκλων) και ανδρικής (γραμμών) ενέργειας, καθώς και περιέχει όλα τα πλατωνικά στερεά, συμπεριλαμβανομένου του τετραεδρου που αποτελούν το Merkaba και όλα τα υπόλοιπα ενεργειακά συστήματα στο σώμα.

ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΡΚΑΜΠΑ ΣΟΥ 

Το μέγεθος του Merkaba εξαρτάται από την αντίληψη μας. Εάν μπορούμε να αισθανθούμε ολόκληρο το σύμπαν, τότε μπορούμε να επεκτείνουμε το Merkaba μας για να περιορίσουμε ολόκληρο το σύμπαν. Αντιπροσωπεύει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και το σύμπαν. Εάν έχουμε εσωτερική γνώση ότι είμαστε πολυδιάστατα όντα, χωρίς εμπόδια για τον χρόνο ή τον χώρο, τότε αυτό θα είναι η Μερκάμπα μας. Το Merkaba είναι μια αναπαράσταση του μεγαλύτερου ενεργειακού πεδίου που περιβάλλει το σώμα μας πέρα από το αυρικό μας πεδίο. Έξω από την Αύρα μας έχουμε το ετερικό πεδίο, και πέρα από αυτό έχουμε ένα τεράστιο ενεργειακό πεδίο σε σχήμα κύμβαλου, επεκτείνοντας πάνω από 50 πόδια πλάτος όταν ενεργοποιείται πλήρως. Όταν το Merkaba ρέει στο βέλτιστο επίπεδο του, τα δύο τετράεδρα στρέφονται απίστευτα γρήγορα σε αντίθετες κατευθύνσεις, σχηματίζοντας ένα σώμα φωτός που μπορεί να εκπληρώσει φαινομενικά αδύνατα καθήκοντα όπως πολυδιάστατα και διαστρικά ταξίδια. Είναι ένα όχημα του θεϊκού φωτός που χρησιμοποιείται από προηγμένους δασκάλους για να φτάσει σε εκείνους που ευθυγραμμίζονται με τις ανώτερες δονήσεις της ύπαρξης. Mer-Ka-Ba σημαίνει ελαφρύ πνευματικό σώμα στα εβραϊκά, συμβολίζοντας την αρμονική ενεργοποίηση των τριών πεδίων. Όταν ο Merkaba σου είναι ενεργό, είσαι συντονισμένος στην ενέργεια της Πηγής και συνδέεσαι με το ζωντανό matrix του πλανήτη. Το DNA σας είναι εντελώς ανοιχτό και η πιθανότητα ταξιδιού στο χρόνο είναι μια πιθανότητα. Με αυτό το μέσο το σώμα σου είναι σε θέση να θεραπεύσει τον εαυτό του και γίνεσαι απεριόριστος. Η συνείδησή σου δεν είναι πλέον μόνο σωματική και μπορείς να ταξιδέψεις σε άλλες διαστάσεις πραγματικότητες.  

ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ 

Κάθε ζωντανό ον στο σύμπαν έχει ένα πεδίο Merkaba γύρω του. Αυτό περιλαμβάνει και τους πλανήτες. Μια φορά κι έναν καιρό, όλοι οι άνθρωποι είχαν αυτή τη γνώση, αλλά κατά τη διάρκεια της επαίσχυντης πτώσης μας στην Ατλαντίδα, ξεχάσαμε πώς να αναπνέουμε σωστά, μέσω του σωλήνα πράνα μας και πώς να κρατήσουμε τα φωτεινά σωματα μας Merkaba. 

 ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΚΑΒΑ ΣΟΥ 

Το Merkaba σας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την ενέργεια της Πηγής, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε την πραγματικότητα που αληθινά επιθυμείτε. Μπορείτε να προγραμματίσετε θέτοντας την πρόθεσή σας. Η ενεργοποιήση του Merkaba σου  επιτυγχάνεται μέσω ασκήσεων αναπνοής, συνέπειας και προσεκτικής εκπαίδευσης.
 προτείνουμε….

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΤΟ ΜΕΡΚΑΜΠΑ ΣΟΥ

Μπορείτε να προγραμματίσετε το Merkaba σας για προστασία και ενεργειακό φίλτρο:” Αγαπητό Merkaba, σε παρακαλώ δημιούργησε μια φούσκα ενέργειας γύρω, που θα διαρρεύσει όλες τις ενέργειες που μου έρχονται, έτσι ώστε η μόνη ενέργεια που θα περάσει να είναι η αγάπη “. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με το Merkaba σας:” Αγαπητό Merkaba, σε παρακαλώ απλοποίησε όλα τα μηνύματα που λαμβάνω από την ψυχή μου για να μπορέσω να τα κατανοήσω καλύτερα “. Να και άλλο ένα φανταστικό:” Αγαπητό Merkaba, Παρακαλώ φέρε αφθονία φωτός, αγάπης, γέλιου και χαράς στη ζωή μου, ώστε να έχω πάντα ό,τι επιθυμώ με ευκολία και χάρη “.  

ΠΗΓΕΣ

Guerrera De la Luz  
Μεταφυσικές αναζητήσεις