Μέρκαμπα Πλήρης οδηγός ενεργοποίησης από τον Drunvalo Melchizedek

0
656

Μέρκαμπα, το όχημα για άλλες διαστάσεις. Μάθετε πως θα το δημιουργήσετε και πως θα το χειριστείτε μέσα από ένα πλήρη οδηγό με βίντεο και ανιμέϊσιον. Δείτε και κατεβάστε δύο σπάνια βιβλία του Drunvalo Melchizedek

1. The Teaching Of The MER-KA-BA,  by Drunvalo Melchizedek
2. The Teaching On Spherical Breathing, By Drunvalo Melchizedek
Μετάφραση, σχόλια, εικονογράφηση, ανιμέϊσιον, βίντεο από το Ζάχο Σκαφίδα
Σαν τον ήλιο, θα πρέπει να αναπνέουμε, ακτινοβολώντας έξω για κάθε τι ζωντανό. Και από όλες τις μορφές ζωής θα πρέπει να λαμβάνουμε το μάννα μας.
Ξεκινήστε δημιουργώντας ένα χώρο στο σπίτι σας που να τον χρησιμοποιείται μόνο για αυτόν το διαλογισμό . Κάντε ένα χώρο όπου κανείς δεν θα εισέλθει για να σας ενοχλήσει, ενδεχομένως στην κρεβατοκάμαρά σας. Ένα μικρό βωμό με ένα κερί και ένα μαξιλάρι για να καθίσετε μπορεί να είναι χρήσιμο. Κάντε αυτό το μέρος ιερό. Εδώ θα παραθέσουμε ότι πρέπει να μάθετε για να δημιουργήσετε το MER-KA-BA γύρω από το σώμα σας και να κάνετε συνειδητή επαφή με τον ανώτερο εαυτό σας.
Μια φορά την  μέρα πρέπει να κάνετε αυτό το διαλογισμό , μέχρι τη στιγμή που θα είστε μια συνειδητή αναπνοή, σκεπτόμενοι με κάθε αναπνοή τη στενή σχέση σας με τον Θεό. Για να ξεκινήσετε το διαλογισμό , πρώτα καθίσετε και χαλαρώστε. Διώξτε τις ανησυχίες της ημέρας. Αναπνεύστε ρυθμικά και επιφανειακά. Παρακολουθείστε την αναπνοή σας και χαλαρώστε. Όταν αισθάνεστε μια ένταση αφήστε την να ξεθωριάσει, αρχίστε να ανοίγετε την καρδιά σας. Νιώστε αγάπη. Νιώστε την αγάπη για όλη τη ζωή παντού. Συνεχίστε να αναπνέετε ρυθμικά, έχοντας επίγνωση της αναπνοής σας, και αισθανθείτε την αγάπη να διακινείται μέσα στο πνεύμα σας. Όταν το συναίσθημα της αγάπης είναι όλη η ύπαρξη σας, είστε έτοιμοι να αρχίσετε να κινήστε προς την κατεύθυνση της εμπειρίας του Μέρκαμπα. Χωρίς αυτή την αγάπη, καμία ποσότητα της γνώσης δεν θα δημιουργήσει το MER-KA-BA. Ο βαθμό που είστε σε θέση να νιώσετε την αγάπη, θα είναι και ο βαθμός που θα βιώσετε το MER-KA-BA.
(Σ.Μ. Επειδή πολλοί δυσκολεύονται με το αίσθημα της αγάπης προτείνω στην αρχή να φέρετε στο νου σας κάτι που νιώσατε μεγάλη αγάπη, ίσως κάποιον από τους γονείς ή κάποιο άλλο γνωστό πρόσωπο, ένα ζωάκι ή ένα αντικείμενο. Το πιο τέλειο είναι να μπείτε στο φως της πηγής των πάντων και να νιώσετε την αγάπη που πρέπει να απλώνεται σε όλο το σύμπαν).
Το πεδίο Μέρκαμπα είναι μια μόνιμη και εξαιρετικά διατεταγμένη δομή Μερ-Κα-Μπα διασυνδεδεμένης ηλεκτρο-μαγνητικής ενέργειας με σπείρες αντίθετης περιστροφής που υπάρχουν ως αναπόσπαστο μέρος όλης της Δημιουργίας.
Τα παρακάτω είναι μια επισκόπηση του διαλογισμού για την επίτευξη του MER-KA-BA. Υπάρχουν δεκαεπτά αναπνοές για να ολοκληρωθεί. Οι πρώτες έξι είναι για την εξισορρόπηση της πολικότητας των εντός σας οκτώ Ηλεκτρικών κυκλωμάτων, και, επίσης, για τον καθαρισμό αυτών των κυκλωμάτων. Οι επόμενες επτά, που είναι αρκετά διαφορετικές, είναι να αποκατασταθεί η εύρυθμη πρανική ροή μέσα από το σώμα σας, και να αναδημιουργήσει την Σφαιρική αναπνοή μέσα στο σώμα σας. Η δέκατη τέταρτη αναπνοή είναι μοναδική από μόνη της. Αλλάζει την ισορροπία της Pranic ενέργειας μέσα στο σώμα σας από τρίτοδιαστατη σε τέτραδιαστατη ευαισθητοποίηση. Οι τρεις τελευταίες ανάσες θα αναδημιουργήσουν τα περιστρεφόμενα πεδία του MER-KA-BA εντός και γύρω από το σώμα σας.
Οδηγίες : Οι ακόλουθες οδηγίες θα πρέπει να κατανέμονται σε τέσσερις τομείς: μυαλό, σώμα, της αναπνοής και της καρδιάς.
Πρώτη αναπνοή : Εισπνεύστε
Καρδιά: Ανοίξτε την καρδιά σας και να αισθανθείτε αγάπη για ότι υπάρχει στο σύμπαν. Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, θα πρέπει τουλάχιστον ανοιχτείτε σε αυτή την αγάπη όσο είναι δυνατό για σας. Αυτή είναι τη πιο σημαντική από όλα εντολή.
(Σ.Μ. Ξεκινήστε να νοιώσετε αγάπη για κάτι που στην έχετε ήδη νοιώσει, συνεχίστε να νοιώθετε αγάπη για γνωστά πρόσωπα, μετά για όποιους υπάρχουν στο μέρος που ζείτε, στην πόλη, στο έθνος, στην ήπειρο που ζείτε, σε όλη τη Γή σε όλο το σύμπαν).

Μυαλό: Αντιληφτείτε το αρσενικό τετράεδρο (με την κορυφή προς τα πάνω στον ήλιο, το σημείο που βλέπει προς τα εμπρός είναι για το αρσενικό, το σημείο προς τα πίσω είναι για τις γυναίκες) να γεμίζει με λαμπρό λευκό φως γύρω από το σώμα σας. Οραματιστείτε το όσο καλύτερα μπορείτε. Εάν δεν μπορείτε να το δείτε, αισθανθείτε ότι σας περιβάλλει.

(Σ.Μ. Αν κάποια άτομα δυσκολεύονται να οραματιστούν, μπορούν πολύ απλά αρχικά να δουν ένα αντικείμενο πχ ένα ποτήρι ένα μήλο κλ να χαλαρώσουν, να κλείσουν τα μάτια τους και να προσπαθήσουν να το δουν με την φαντασία τους. Σε δεύτερη φάση να δουν το δωμάτιο τους και στη συνέχεια σε κατάσταση χαλάρωσης να το φέρουν στο νου τους. Στη συνέχεια μπορούν να κατασκευάσουν δικές τους παρόμοιες ασκήσεις. Σε λίγο χρόνο αν επιμείνουν η φαντασία τους θα έχει αναπτυχθεί σε σημαντικό βαθμό και θα μπορούν να οραματίζονται οτιδήποτε. Η φαντασία είναι το μάτι της ψυχής).
Σώμα: Την ίδια στιγμή της εισπνοής, τα χέρια σας να σχηματίζουν μούντρα με τον αντίχειρα και τον πρώτο δάκτυλο ενωμένα. Θυμηθείτε, αγγίξτε ελαφρά τα δάχτυλά σας, και δεν θα επιτρέψετε τα δάχτυλά σας να αγγίξουν το ένα με το άλλο ή με οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο. Κρατήστε τις παλάμες σας προς τα πάνω.

( Σ.Μ. Γκυάν ή Ντχιάνι Mudra Αγγίξτε το δείκτη και τον αντίχειρα μαζί και να ισιώσετε τα υπόλοιπα δάχτυλα. Οφέλη: Συγκέντρωση, αυξημένη προσοχή, μειώνει τις αρνητικές σκέψεις. Με την τακτική πρακτική, αποδίδει έντονη πνεύματικότητα και αυξάνει την δύναμη της μνήμης. Δυναμώνει τα νεύρα του εγκεφάλου, θεραπεύει την αϋπνία, κεφαλαλγία και άγχος. Διώχνει το θυμό).Αναπνοή: Τη στιγμή της εισπνοής, με άδειους πνεύμονες, αρχίζετε την αναπνοή με ένα γιογκικό τρόπο. Αναπνέετε από μόνο ρουθούνια σας, εκτός από ορισμένες καταστάσεις που θα επισημανθούν. Με απλά λόγια,  αναπνέετε με το στομάχι σας πρώτα, στη συνέχεια, διαμέσου του  διαφράγματό σας, και, τέλος, με το στήθος σας. Κάνετε αυτό με μια κίνηση, όχι σε τρία μέρη. Η εκπνοή ολοκληρώνεται είτε εκπνέοντας πρώτα από το στήθος και μετά το στομάχι ή ανάποδα. Το πιο σημαντικό είναι ότι η αναπνοή πρέπει να είναι ρυθμική. Αρχίστε χρησιμοποιώντας επτά δευτερόλεπτα εισπνοή και επτά δευτερόλεπτα εκπνοή, και μόλις εξοικειωθείτε με αυτό, βρείτε το δικό σας ρυθμό.
Οι οδηγίες που ακολουθούν για μια πλήρη Γιόγκα αναπνοή είναι από “the Hindu-Yogi Science of Breath” by Yogi Ramacharake. Ίσως αυτή η περιγραφή θα είναι χρήσιμη. Αναπνέοντες από τα ρουθούνια, εισπνέετε σταθερά, πρώτα γεμίζοντας το κάτω μέρος των πνευμόνων, που επιτυγχάνεται φέρνοντας στο προσκήνιο το διάφραγμα, το οποίο ασκεί φθίνουσα και ήπια πίεση στα κοιλιακά όργανα, σπρώχνοντας προς τα εμπρός τα μπροστινά τοιχώματα της κοιλιάς. Στη συνέχεια, συμπληρώστε το μέσο μέρος των πνευμόνων, ωθώντας την κάτω πλευρά, το στέρνο και το στήθος. Στη συνέχεια, συμπληρώστε το υψηλότερο τμήμα των πνευμόνων, που προεξέχουν στο ανώτερο στήθος, ανυψώνοντας έτσι το στήθος, συμπεριλαμβανομένων των άνω έξι ή τα ζεύγη πλευρών. 

 Κατά την πρώτη ανάγνωση μπορεί να φαίνεται ότι αυτή η ανάσα αποτελείται από τρεις διακριτές κινήσεις. Αυτό, ωστόσο, δεν είναι η σωστή ιδέα. Η εισπνοή είναι συνεχής, ολόκληρη η θωρακική κοιλότητα από το διάφραγμα ως το υψηλότερο σημείο του θώρακα, διευρύνονται με ομοιόμορφη κίνηση. Αποφύγετε μια σειρά από σπασμωδικές εισπνοές, και  προσπαθήστε να επιτύχετε μια σταθερή συνεχή αναπνοή. Με εξάσκηση θα ξεπεράσετε σύντομα την τάση να διαιρέσετε την εισπνοή σε τρεις κινήσεις, και θα έχετε ως αποτέλεσμα μια ομοιόμορφη συνεχή αναπνοή. Θα είστε σε θέση να ολοκληρώσετε την εισπνοή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μετά από λίγη εξάσκηση. Εκπνεύστε αρκετά αργά, κρατώντας το στήθος σε μια σταθερή θέση, και με βάση την κοιλιά σηκώνετε το στήθος λίγο προς τα πάνω καθώς ο αέρας φεύγει από τους πνεύμονες. Όταν ολοκληρωθεί η εκπνοή, χαλαρώστε το στήθος και την κοιλιά. Με λίγη εξάσκηση θα γίνει εύκολο και θα εκτελείται αυτόματα.

Το σχέδιο του τετραεδρικού αστέρα που συνδέεται με το Αστέρι του Δαβίδ
Πρώτη αναπνοή : Εκπνεύστε
Καρδιά: Αγάπη

Μυαλό: Οραματιστείτε το γυναικείο  τετράεδρο , (η κορυφή του να δείχνει προς τη γη, και θέα στο πίσω μέρος για τους άνδρες, και προς τα εμπρός για τις γυναίκες), φανταστείτε ότι γεμίζει με  λαμπρό λευκό φως.
Σώμα: Κρατήστε την ίδια μούντρα.
Αναπνοή: Μην διστάσετε με την ολοκλήρωση της εισπνοής να αρχίσετε την εκπνοή. Εκπνεύστε αρκετά αργά, περίπου επτά δευτερόλεπτα με τον τρόπο Γιόγκα. Όταν ο αέρας είναι έξω από τους πνεύμονες, χωρίς να πιεστείτε, χαλαρώστε το στήθος και την κοιλιά και κρατήστε την αναπνοή. Όταν αισθανθείτε πίεση μπορείτε να αναπνεύσει και πάλι, μετά από περίπου πέντε δευτερόλεπτα, στη συνέχεια, κάντε τα εξής:
Μυαλό: Να οραματίζεστε το επίπεδο ισόπλευρο τρίγωνο του γυναικείου τετράεδρου σε οριζόντιο επίπεδο που περνά μέσα από το στήθος σας στο στέρνο. Οραματιστείτε ότι το τρίγωνο αυτό είναι από ενέργεια και στείλετέ το κάτω από το θηλυκό τετράεδρο. Καθώς κατεβαίνει μέσα στο θηλυκό τετράεδρο μικραίνει και σπρώχνει προς τη μύτη ή κορυφή του τετραέδρου όλη την αρνητική ενέργεια του mudra ή του ηλεκτρικού κυκλώματος, οραματιστείτε ένα φως να ξεχύνεται  έξω από την κορυφή προς το κέντρο της Γης. Η άσκηση είναι νοητική και γίνεται μαζί με τις ακόλουθες κινήσεις του σώματος.Σώμα: Μετακινήστε τα μάτια σας ελαφρώς το ένα προς το άλλο, ή, με άλλα λόγια, διασταυρώστε ελαφρά τα μάτια σας ώστε να έλθουν στη βάση της μύτης. Έτσι όπως είναι κοιτάξτε προς τα πάνω. Η κίνηση αυτή είναι ομαλή σαν να βλέπετε το τρίτο μάτι σας. Θα νιώσετε μια αίσθηση σαν τσούξιμο ανάμεσα στα μάτια σας στην περιοχή του τρίτου ματιού σας. Μπορείτε τώρα να κοιτάξετε κάτω στο πιο χαμηλότερο σημείο που μπορείτε, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Θα πρέπει να αισθάνεστε μια ηλεκτρική αίσθηση να μετακινείτε προς τα κάτω στη σπονδυλική στήλη σας. Το μυαλό και το σώμα πρέπει να συντονίσει με την παραπάνω πνευματική άσκηση με τις κινήσεις των ματιών. 

 Όταν τα μάτια σας κινούνται προς τα κάτω την ίδια στιγμή το μυαλό σας βλέπει το τριγωνικό οριζόντιο επίπεδο του γυναικείου τετράεδρου να μετακινείτε προς τα κάτω προς την κορυφή του γυναικείου τετράεδρου. Αυτή η συνδυασμένη άσκηση θα καθαρίσει τις αρνητικές σκέψεις και τα συναισθήματα που έχουν φορτωθεί στο ενεργειακό σας σύστημα. Συγκεκριμένα, θα καθαρίσει το τμήμα του ενεργειακού συστήματος που σχετίζεται με το συγκεκριμένο mudra που χρησιμοποιείτε. Αμέσως μετά ωθείτε την ενέργεια προς τα κάτω στη σπονδυλική στήλη σας, μπορείτε να αλλάξετε μούντρας στο επόμενο και να αρχίσετε ολόκληρο τον κύκλο ξανά.
Οι επόμενες πέντε αναπνοές είναι μια επανάληψη της πρώτης αναπνοής με τις ακόλουθες αλλαγές mudra:

( Σ.Μ. Η μούντρα σύμφωνα με την παράδοση της ανατολικής ιατρικής κατέχει μεγάλη επιρροή και έλεγχο πάνω στο φυσικό, ενεργειακό και νοητικό σώμα.  Οι λεπτές συνδέσεις που προκαλεί στην ροή της ενέργειας μέσα στο σώμα και στον εγκέφαλο, η ανακούφιση σωματικών όπως και ψυχικών ασθενειών είναι μόνο μερικοί λόγοι που την κάνουν δικαίως να χαρακτηρίζεται στο δυτικό κόσμο σαν μίνι-γιόγκα).

    Τα δάκτυλα του χεριού και ο ρόλος τους στις μούντρες. Με κλικ κάθε εικόνα μεγεθύνεται.
Δεύτερη mudra Αναπνοή : Ενώνετε τον αντίχειρα και το δεύτερο δάχτυλο μαζί

(Σ.Μ. Shûnya Mudra (Mudra της κενότητας) Πατήστε το πρώτο φάλαγγα του μεσαίου δακτύλου σας με τον αντίχειρα. Οφέλη:  Η άσκηση αυτή mudra με πλήρη συγκέντρωση θα θεραπεύσει πόνο στο αυτί μέσα σε 5-10 λεπτά το πολύ).

Τρίτη  mudra Αναπνοή : Ενώνετε τον αντίχειρα και το τρίτο δάχτυλο μαζί.

(Σ.Μ. Prithvi mudra απαιτείται να γίνεται από τους ανθρώπους που αισθάνονται έλλειψη ενέργειας και υποφέρουν από ανεπάρκεια μεταλλικών στοιχείων και βιταμινών). 




Τέταρτη mudra Αναπνοή : Ενώνετε τον αντίχειρα και το μικρό δάχτυλο μαζί

(Σ.Μ. Varun mudra εξισορροπεί την περιεκτικότητα του νερού στο σώμα και έτσι θεραπεύει όλα τα προβλήματα που προκαλούνται από το μειωμένο επίπεδο του νερού στο σώμα).



Πέμπτη  mudra Αναπνοή : Ενώνετε τον αντίχειρα και το πρώτο δάχτυλο μαζί (τα ίδια με την πρώτη αναπνοή)
Έκτη mudra Αναπνοή : Ενώνετε τον αντίχειρα και το δεύτερο δάχτυλο μαζί (τα ίδια με τη δεύτερη αναπνοή)
Τα αστέροειδη  τετραεδρικά πεδία γύρω από τα σώματα μας
Το πρώτο μέρος, οι πρώτοι έξι αναπνοές, η εξισορρόπηση της πολικότητας , και ο καθαρισμός του ενεργειακού συστήματος σας έχει πλέον ολοκληρωθεί.
Υπάρχει επίσης ένας σωλήνας που διασχίζει το κέντρο του σώματος, που συνδέει τις κορυφές του τετραεδρικού άστρου.
Πριν πέσουμε στη συνειδητότητα 13,000 χρόνια πριν, αναπνέαμε πράνα μέσα από αυτόν τον σωλήνα. Το πράνα εισέρχεται ταυτόχρονα από την κορυφή και περνά μέσα από την επίφυση, και συγχρόνως από το κάτω μέρος, που συναντώνται σε ένα από τα τσάκρας. Ενθυμούμενοι πώς να αναπνέουμε μέσα από αυτόν τον σωλήνα, σε συνδυασμό με την περιστροφή των πεδίων γύρω από το σώμα, παράγεται το Μέρκαμπα, ένα όχημα ανάληψης.

Υπάρχουν πραγματικά τρία πεδία τετραεδρικών άστρων επικαλύπτοντας το ένα το άλλο όλο το σώμα. Το ένα πεδίο είναι το φυσικό σώμα, το άλλο είναι το διανοητικό σώμα, και το τρίτο είναι το συναισθηματικό σώμα. Τα πεδία περιστρέφονται συνδέοντας μαζί τους το μυαλό, τα συναισθήματα και το φυσικό σώμα. Το νοητικό πεδίο περιστρέφεται προς τα αριστερά, το συναισθηματικό πεδίο προς τα δεξιά, και το πεδίο του σώματος παραμένει στάσιμο. Όταν αυτά τα πεδία περιστρέφονται σε πολύ συγκεκριμένες ταχύτητες και με έναν ορισμένο τρόπο, ένας δίσκος εμφανίζεται στη βάση της σπονδυλικής στήλης 16 έως 18 μέτρα και εμφανίζεται μια σφαίρα. Μοιάζει με ένα ιπτάμενο δίσκο.
Αυτό το πεδίο είναι γνωστό ως Μέρκαμπα. Είναι το αρχικό σχέδιο δημιουργίας του σύμπαντος σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης. Είναι το πώς φτάσαμε εδώ και αυτό είναι το πώς θα φύγουμε.
Η λέξη “Mer” σημαίνει πεδία αντίθετης περιστροφής του φωτός.  “Ka” πνεύμα. Και “Ba” είναι το σώμα ή πραγματικότητα. Έτσι, το Mer-Ka-Ba είναι ένα πεδίο αντίστροφης περιστροφής του φωτός που παίρνει τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα μαζί του. Μόλις Μάθετε πώς να ενεργοποιήσετε αυτά τα πεδία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το merkaba σας για να ταξιδέψετε σε όλο το σύμπαν.
Η κατώτατη γραμμή για το Λουλούδι του εργαστηρίου της ζωής είναι η διδασκαλία του Μέρκαμπα και η ενεργοποίηση του εν λόγω τομέα, έτσι ώστε να μπορεί, στο κατάλληλο χρόνο, να χρησιμοποιηθεί ως όχημα της ανάληψης.
(Βίντεο: Merkabah, The Chariot of Ascension)


ΜΕΡΟΣ  2
Τώρα είστε έτοιμοι για το επόμενο μέρος, τις επόμενες επτά αναπνοές. Εδώ αρχίζει ένας εντελώς νέος τρόπος αναπνοής. Δεν χρειάζεται να οραματίζεστε το τετράεδρο άστρο τώρα. Μόνο τον σωλήνα που περνά μέσα από το αστέρι, από την κορυφή του ανδρικού τετράεδρου πάνω από το κεφάλι σας προς την κορυφή του γυναικείου τετράεδρου κάτω από τα πόδια σας, θα πρέπει πλέον να οραματίζεστε και να εργάζεστε με αυτό. Αυτός επεκτείνεται 60 εκ. πάνω από το κεφάλι σας και 60 εκ. κάτω από τα πόδια σας. Η διάμετρος της οπής του σωλήνα σας θα έχει το μέγεθος που σχηματίζεται από τον αντίχειρα και το δείκτη περίπου 2,5 εκ.
Έβδομη αναπνοή : Εισπνεύστε
Καρδιά: Αγάπη. Υπάρχει και μια άλλη βελτίωση εδώ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αφού έχετε τελειοποιήσει αυτό το διαλογισμό . Θα συζητηθεί στην τάξη.
Μυαλό: Οραματίσου ή να έχεις την αίσθηση του σωλήνα που διατρέχει το σώμα σας. Τη στιγμή που θα ξεκινήσει η έβδομη εισπνοή, δείτε το λαμπρό λευκό φως της πράνα να κινείται προς τα κάτω στο σωλήνα από την κορυφή και από το κάτω μέρος την ίδια στιγμή. Αυτή η κίνηση είναι σχεδόν στιγμιαία. Το σημείο όπου αυτές οι δύο δέσμες φωτός συναντώνται μέσα στο σώμα σας ελέγχεται από το μυαλό και είναι μια τεράστια επιστήμη  γνωστή σε όλο το σύμπαν. Τώρα θα σας διδάξουμε μόνο ό, τι είναι απαραίτητο,  αυτό που θα μεταφέρει τη συνειδητότητα σας από τη τρίτη στη τέταρτη διάσταση ευαισθητοποίησης. 

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να  διευθύνετε τις δύο δέσμες πράνα να συναντηθούν στον ομφαλό σας, ή πιο σωστά, μέσα στο σώμα σας στο επίπεδο του ομφαλού, στο εσωτερικό του σωλήνα. Τη στιγμή που οι δύο δέσμες πράνα συναντιούνται, τότε ακριβώς αρχίζει η εισπνοή, και μια σφαίρα του λευκού φωτός ή πράνα διαμορφώνεται στο σημείο συνάντησης στο μέγεθος ενός γκρέιπφρουτ με επίκεντρο τον σωλήνα. Όλα αυτά συμβαίνουν σε μια στιγμή. Καθώς συνεχίζετε να εισπνέετε την έβδομη αναπνοή, η σφαίρα της prana αρχίζει να συγκεντρώνεται και να αναπτύσσονται αργά.

Σώμα. Για τις επόμενες επτά αναπνοές χρησιμοποιείτε το ίδιο mudra τόσο για να εισπνέετε όσο και να εκπνέετε, τον αντίχειρα, πρώτο και δεύτερο δάκτυλο μαζί, οι παλάμες στραμμένες επάνω.

(Σ.Μ. Kubera Mudra Manifestating / Wish Mudra. Η mudra Kubera χρησιμοποιείται για τη δημιουργία πλούτου και την επίτευξη των στόχων σας. Πως να σχηματίσετε τη mudra Kubera: Συμβουλές του αντίχειρα, δείκτη, και τα μεσαία δάχτυλα ενωμένα. Ο παράμεσος και το μικρό αναδιπλώνονται στην παλάμη).
Αναπνοή: Βαθιές ρυθμικές αναπνοές, εφτά δευτερόλεπτα εισπνοή και επτά δευτερόλεπτα εκπνοή. Δεν κρατάμε την ανάσα από τώρα και στο εξής. Η ροή της πράνα από τους δύο πόλους δεν θα σταματήσει ή θα αλλάξει με οποιονδήποτε τρόπο, όταν θα αλλάζετε από εισπνοή σε εκπνοή. Θα είναι μια συνεχής ροή που δεν θα σταματήσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς θα αναπνέετε με αυτόν τον τρόπο, ακόμα και μετά το θάνατο.
Έβδομη αναπνοή: Εκπνεύστε
Μυαλό: Η σφαίρα πράνα με κέντρο τον ομφαλό συνεχίζει να αυξάνεται. Μέχρι τη στιγμή της πλήρους εκπνοής, η σφαίρα πράνα θα είναι περίπου 22 εκ. σε διάμετρο.
Αναπνοή: Μην πιέζετε τον αέρα στους πνεύμονές σας. Όταν οι πνεύμονές σας αδειάσουν φυσικά, θα ξεκινήσει αμέσως την επόμενη αναπνοή.
Όγδοη αναπνοή : Εισπνεύστε
Καρδία: Αγάπη.
Μυαλό: Η πράνα σφαίρα συνεχίζει να συγκεντρώνει την ενεργειακή δύναμη της ζωής και να αυξάνετε σε μέγεθος.
Όγδοη αναπνοή : Εκπνεύστε
Μυαλό: Η σφαίρα της πράνα συνεχίζει να αυξάνεται σε μέγεθος και θα φθάσει το μέγιστο μέγεθος στο τέλος αυτής της αναπνοής. Αυτό το μέγιστο μέγεθος είναι διαφορετικό για κάθε άτομο. Αν βάλετε το μακρύτερο δάχτυλό σας στο κέντρο του ομφαλού σας, η γραμμή του καρπού του χεριού σας θα σας δείξει την ακτίνα του μέγιστου μεγέθους της σφαίρας σας. Αυτή η σφαίρα της πράνα δεν μπορεί να αυξηθεί περισσότερο.
Ενάτη αναπνοή : Εισπνεύστε
Μυαλό: Η σφαίρα της πράνα δεν μπορεί να μεγαλώσει περισσότερο, έτσι αυτό που συμβαίνει είναι η prana να αρχίζει να συγκεντρώνεται στη σφαίρα. Αυτό που εμφανίζεται οπτικά είναι ότι η σφαίρα γίνεται πιο φωτεινή.
Αναπνοή: Σφαίρα μεγαλώνει και γίνεται όλο πιο φωτεινή καθώς εισπνέετε.
Ενάτη αναπνοή : Εκπνεύστε
Αναπνοή: Καθώς εκπνέετε, η σφαίρα συνεχίζει να αυξάνεται φωτεινότερη και φωτεινότερη.
Δεκάτη αναπνοή : Εισπνεύστε
Μυαλό: Περίπου στα μισά του δρόμου αυτής της εισπνοής, καθώς η σφαίρα συνεχίζει να γίνεται φωτεινότερη, η πράνα της σφαίρας φτάνει την κρίσιμη μάζα. Η σφαίρα βγάζει λάμψεις σαν τον ήλιο, γίνεται μια λαμπρή εκτυφλωτική μπάλα λευκού φωτός. Τώρα είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα.
Δεκάτη αναπνοή : Εκπνεύστε

https://youtu.be/JFyLOKTs3Uw



ΜΕΡΟΣ 3
:
Ενδέκατη, δωδέκατη και δέκατη τρίτη αναπνοή: Εισπνεύστε και εκπνεύστε
Μυαλό: Χαλαρώστε και αισθανθείτε ακριβώς τη ροή της πράνα εισερχόμενη από τις δύο πόλους και να συναντιέται στον ομφαλό και στη συνέχεια επεκτείνεται έξω στη μεγάλη σφαίρα.
Αναπνοή: Ανάσαινε ρυθμικά και βαθιά. Στο τέλος της δέκατης τρίτης αναπνοής έχει σταθεροποιηθεί η μεγάλη σφαίρα και είστε έτοιμοι για τη σημαντική 14η αναπνοή.
Δεκάτη τέταρτη Αναπνοή
Καρδιά: Αγάπη
Μυαλό: Στην αρχή της εισπνοής της 14ης  αναπνοής, μετακινήστε το σημείο όπου οι δύο δέσμες της πράνα συναντιούνται από τον ομφαλό στο στέρνο, το τεταρτοδιαστατικό τσάκρα. Η μεγάλη σφαίρα, μαζί με την αρχική σφαίρα, που περιέχεται μέσα στη μεγάλη σφαίρα, μετακινείται προς τα πάνω στο νέο σημείο συνάντησης μέσα στο σωλήνα. Αν και αυτό είναι πολύ εύκολο να το κάνουμε, είναι μία εξαιρετική κίνηση. Η αναπνοή σε αυτό το νέο σημείο του σωλήνα θα αλλάξει αναπόφευκτα την ευαισθητοποίηση σας από την τρίτη στη τέταρτη διαστάσεων συνείδηση, ή από τη συνείδηση της γης στη συνείδηση του Χριστού. Θα πάρει λίγο χρόνο, αλλά όπως έχω πει, αυτό είναι αναπόφευκτο.
Σώμα: Αυτή η mudra θα χρησιμοποιηθεί για το υπόλοιπο του διαλογισμού. Τοποθετήστε τη αριστερή παλάμη πάνω από το δεξιά παλάμη για τους άνδρες και τη δεξιά παλάμη πάνω από το αριστερή παλάμη για τις γυναίκες. Είναι μια mudra που χαλαρώνει.


(Σ.Μ. NAGA Mudra, κατά κάποιο τρόπο δίνει απαντήσεις στην αναζήτησή σας για την πνευματική ύπαρξη. Λέγεται ότι ξεδιπλώνει απαντήσεις στα καθημερινά προβλήματα. Φέρνει δύναμη και ηρεμία στην καθημερινή ύπαρξη).
Αναπνοή: Ρυθμική αναπνοή και βαθιά. Ωστόσο, αν συνεχίσετε να αναπνέετε από το κέντρο του Χριστού σας, χωρίς να κινείστε προς το MER-KA-BA, το οποία είναι ό, τι συνιστάται έως ότου να κάνετε την επαφή με το Ανώτερο Εαυτό , τότε αλλάξτε σε  μια απαλή αναπνοή. Με άλλα λόγια, αναπνέετε ρυθμικά, αλλά με ένα άνετο τρόπο όπου η προσοχή σας επικεντρώνετε στη ροή της ενέργειας που κινείται πάνω-κάτω, τη συνάντηση στο σωλήνα στο στέρνο και την επέκταση έξω στη μεγάλη σφαίρα. Ακριβώς αισθανθείτε τη ροή. Χρησιμοποιήστε τη θηλυκή πλευρά σας και να είστε μόνο αυτή. Σε αυτό το σημείο μη σκέπτεστε, απλά αναπνέετε, αισθάνεστε και υπάρχετε. Νιώστε τη σύνδεσή σας με όλη την ζωή μέσα από την αναπνοή του Χριστού. Θυμηθείτε τη στενή σχέση σας με τον Θεό. 
Οι τρεις τελευταίες Αναπνοές
Θα σας ζητηθεί να μην επιχειρήσετε αυτό το τέταρτο ΜΕΡΟΣ έως ότου έχετε κάνει την επαφή με το Ανώτερο Εαυτό, και ο Ανώτερος Εαυτό σας να έχει δώσει την άδειά σε σας για να προχωρήσετε. Αυτό το μέρος θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Οι ενέργειες που θα τεθούν γύρω από το σώμα και το πνεύμα σας έχουν τεράστια δύναμη. Εάν δεν είστε έτοιμοι, θα μπορούσατε να βλάψουν τον εαυτό σας. Αν ο Ανώτερος Εαυτός σας δίνει την άδεια να εισέλθει στο MER-KA-BA, τότε μη φοβούνται, είστε έτοιμοι.
Δεκάτη  πέμπτη αναπνοή : Εισπνεύστε:
Καρδιά: Αγάπη
Μυαλό: Να είστε ενήμεροι για το ολικό  τετραεδρικό άστρο. Συνειδητοποιήστε ότι υπάρχουν τρία ολόκληρα τετραεδρικά άστρα προεξέχοντας το ένα πάνω από κάθε άλλο. Το ένα είναι το ίδιο το σώμα, και είναι κλειδωμένο στη θέση του και ποτέ, παρά μόνο υπό ορισμένες προϋποθέσεις, κινείτε. Τοποθετείται γύρω από το σώμα σύμφωνα με το φύλλο. Το δεύτερο ολόκληρο τετράεδρο αστέρι είναι αρσενικό στη φύση, είναι ηλεκτρικό, είναι κυριολεκτικά το ανθρώπινο μυαλό και περιστρέφεται αριστερόστροφα σε σχέση με το σώμα σας, ή για να το θέσω αλλιώς, περιστρέφεται προς τα αριστερά σας. Το τρίτο ολόκληρο τετραεδρικό άστρο είναι γυναικείο στη φύση, είναι μαγνητικό, είναι κυριολεκτικά το ανθρώπινο συναισθηματικό σώμα και περιστρέφεται δεξιόστροφα σε σχέση με το σώμα, ή για να το θέσω αλλιώς, περιστρέφεται προς τα δεξιά σας. 
Για να είμαι σαφής, δεν σας λέμε να περιστρέψετε το αρσενικό τετράεδρο με τον ένα τρόπο και το θηλυκό τον άλλο τρόπο. Όταν λέμε περιστρέψετε ολόκληρο τετραεδρικό άστρο, εννοούμε όλο το άστρο. Κατά την εισπνοή της δέκατης πέμπτης αναπνοής, εισπνέοντας, θα πείτε στον εαυτό σας, από μέσα σας, τις κωδικές λέξεις, ΙΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. Αυτό θα πει το μυαλό σας ότι θέλετε τα δύο περιστρεφόμενα ολόκληρα τετραεδρικά άστρα να αρχίσουν να γυρίζουν σε αντίθετες κατευθύνσεις με ίσες ταχύτητες κατά τη στιγμή της εκπνοής. Πράγμα που σημαίνει ότι για κάθε πλήρη περιστροφή του τετράεδρου του νου, θα υπάρξει μια πλήρης περιστροφή των συναισθηματικού τετράεδρου.

(Σ.Μ. Στο σχέδιό έχω βάλει πρώτα το θηλυκό τετραεδρικό άστρο ή συναισθηματικό και μετά το αρσενικό τετραεδρικό άστρο ή νοητικό όπως δίνεται από όλες τις μυστικές διδασκαλίες. Ο Drunvalo Melchizedek  τα δίνει ανάποδα μπορείτε να κάνετε επιλογή).
Σώμα: Συνέχιση της μούντρα των διπλωμένων χεριών από τώρα και στο εξής.
Αναπνοή: Ανάσα Γιόγκα ρυθμικά και βαθιά ξανά, αλλά μόνο για τις επόμενες τρεις αναπνοές, μετά επιστροφή στη ομαλή αναπνοή.
Δεκάτη πέμπτη αναπνοή: Εκπνεύστε
Μυαλό: Τα δύο σύνολα των τετραέδρων σταματούν την περιδίνηση. Στη στιγμή, θα πρέπει να αρχίσουν να κινούνται με ακριβώς το ένα τρίτο της ταχύτητας του φωτός στις εξωτερικές άκρες τους. Πιθανότατα δεν θα είστε σε θέση να δείτε αυτό, λόγω της τεράστιας ταχύτητά τους, αλλά μπορείτε να το νιώσετε. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσει ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ του MER-KA-BA. Δεν θα πάτε πουθενά, ή θα έχετε μια εμπειρία. Είναι ακριβώς όπως η εκκίνηση του κινητήρα ενός αυτοκινήτου, αλλά με τη μετάδοση στο νεκρό σημείο.
Αναπνοή: Κάντε μια μικρή τρύπα με τα χείλη σας, όπως ακριβώς κάνατε για την υπ΄ αριθμό δέκα αναπνοή. Φυσήξτε με τον ίδιο τρόπο, και όπως μπορείτε, αισθανθείτε  τα δύο σύνολα των τετραέδρων να σταματούν την περιδίνηση.
Δεκάτη έκτη αναπνοή: Εισπνεύστε
Μυαλό: Αυτή είναι η πιο εκπληκτική ανάσα. Κατά την εισπνοή, καθώς εισπνέετε, πείτε στον εαυτό σας, από μέσα σας, ΤΡΙΑΝΤΑ-ΤΕΣΣΕΡΑ – ΕΙΚΟΣΙ-ΕΝΑ. Αυτός είναι ο κωδικός για το μυαλό σας που θα  γυρίσετε τα δύο σύνολα των τετραέδρων σε αναλογία 34-21. Σημασία είναι το  τετράεδρο του νου να γυρίζει προς τα αριστερά περίπου 34 φορές, ενώ το συναισθηματικό τετράεδρο να γυρίζει προς τα δεξιά περίπου 21 φορές. Δεδομένου η αναλογία ταχύτητας των δύο συνόλων θα παραμείνει σταθερή.
Αναπνοή: Αναπνεύστε ρυθμικά και Γιόγκα.

Δεκάτη έκτη αναπνοή: Εκπνεύστε

Μυαλό: Καθώς εκπνέουμε, τα δύο σύνολα των τετραέδρων αλλάζουν από το ένα τρίτο της ταχύτητας του φωτός στα δύο τρίτα της ταχύτητας του φωτός σε μια στιγμή. Καθώς πλησιάζουν την ταχύτητα στα δύο τρίτα της ταχύτητας του φωτός ένα φαινόμενο λαμβάνει χώρα. Ένας δίσκος με περίπου 17 μέτρα διάμετρο τοποθετείτε γύρω από το σώμα στο επίπεδο της βάσης της σπονδυλικής στήλης . Και η σφαίρα της ενέργειας που επικεντρώνεται γύρω από τις δύο σειρές των τετραέδρων σχηματίζει με το δίσκο ένα σχήμα που μοιάζει με ιπτάμενο δίσκο γύρω από το σώμα. Αυτή η μήτρα της ενέργειας ονομάζεται το MER-KA-BA. Ωστόσο, δεν είναι σταθερό. Αν δείτε ή να αισθανθεί την MER-KA-BA γύρω σας σε αυτό το σημείο, θα ξέρετε ότι είναι ασταθής. Θα κάνει αργά μια ταλάντευση.Ως εκ τούτου η αναπνοή με αριθμό Δεκαεπτά είναι απαραίτητη.
Αναπνοή: Ίδια με την αναπνοή με αριθμό 16, κάνετε μια μικρή τρύπα στα χείλη σας, και φυσάτε έξω με πίεση. Είστε στο σημείο που οι ταχύτητες αυξάνουν. Μόλις νιώσετε  την ταχύτητα να αυξάνεται, αφήστε όλη την αναπνοή σας με δύναμη. Αυτή η ενέργεια θα προκαλέσει την υψηλότερη ταχύτητα για να ληφθεί πλήρως και το MER-KA-BA να διαμορφωθεί.
Δεκάτη εβδόμη αναπνοή : Εισπνεύστε
Καρδιά: Θυμηθείτε, ανιδιοτελή αγάπη για όλα πρέπει να γίνει αισθητή μέσα σε όλο αυτό το διαλογισμό αλλιώς τα αποτελέσματα δεν θα υλοποιηθούν.
Μυαλό: Καθώς εισπνέετε, πείτε στον εαυτό σας, από μέσα σας, το κωδικό ΕΝΝΕΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ. Ο κωδικός αυτός θα πει το μυαλό σας να αυξήσετε την ταχύτητα του MER-KA-BA στα εννέα δέκατα της ταχύτητας του φωτός, που θα σταθεροποιήσει τον εκ περιτροπής τομέα της ενέργειας. Θα κάνουμε και κάτι άλλο. Σε αυτό το τριών διαστάσεων σύμπαν που ζούμε είστε συντονισμένοι στα 9/10 της ταχύτητας του φωτός. Κάθε ηλεκτρόνιο στο σώμα σας περιστρέφεται γύρω από κάθε άτομο στο σώμα σας με τα 9/10 της ταχύτητας του φωτός. Αυτός είναι ο λόγος που έχει επιλεγεί αυτή η συγκεκριμένη ταχύτητα.
Αναπνοή: Αναπνεύστε ρυθμικά και με τον τρόπο Γιόγκα.
 Δεκάτη εβδόμη αναπνοή : Εκπνεύστε
Μυαλό: Οι αύξηση ταχύτητας στα 9/10 της ταχύτητας του φωτός σταθεροποιεί το MER-KA-BA.

 

Αναπνοή: Ίδια με την αναπνοή με αριθμό 15 και 16, κάνετε μια μικρή τρύπα στα χείλη σας, και φυσήξτε έξω με πίεση. Μόλις νιώσετε την ταχύτητα να σταματά, αφήστε όλη την αναπνοή σας έξω με δύναμη. Είστε τώρα στη σταθερότητα σας και συντονισμένοι στην Τριών διαστάσεων MER-KA-BA. Με τη βοήθεια του Ανώτερου Εαυτού σας, θα καταλάβετε τι σημαίνει αυτό πραγματικά.

(Βίντεο: MERKABAH MEDITATION – FULL VERSION BY MELCHIZEDEK)

https://youtu.be/XyUOgHVsDiY


Δεκάτη ογδόη αναπνοή
 : Αυτή η πολύ ειδική αναπνοή δεν θα πρέπει να διδάσκεται εδώ. Θα πρέπει να την παραλάβετε από τον Ανώτερο Εαυτό σας. Είναι η ανάσα που θα σας μεταφέρει δια μέσου της ταχύτητας του φωτός στην τέταρτη διάσταση. Θα εξαφανιστείτε από αυτόν τον κόσμο και θα εμφανιστείτε σε ένα άλλο που θα είναι το νέο σπίτι σας για λίγο. Αυτό δεν είναι το τέλος, αλλά η αρχή μιας συνεχώς επεκτεινόμενη συνείδησης που θα φέρει την επιστροφή στο ΣΠΙΤΙ με τον ΠΑΤΕΡΑ σας.
Αν μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες με άλλους, βεβαιωθείτε ότι έχουν όλες τις γνώσεις που οδηγούν σε αυτή την κατανόηση. Εάν δεν μπορείτε να πάρετε τις γνώσεις από κάποιους που τις έχουν δουλέψει να δείτε τα βίντεο αυτού του εργαστηρίου. Εάν δεν μπορούν να το κάνουν και αυτό, τότε τουλάχιστον να τους οδηγήσετε μέσα από τις φωτογραφίες. Αν μπορώ να βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο, ή αν υπάρχει κάτι που δεν είναι σαφές, παρακαλώ να μου  να γράψουν. Στην αγάπη και την Υπηρεσία.

Μετάφραση, σχόλια, εικονογράφηση, ανιμέϊσιον, βίντεο από το Ζάχο Σκαφίδα